Grundlæggende viden om udendørs kraftværk

I de senere år spiller energilagringsstrømforsyning en stadig vigtigere rolle i elsystemet.Før energilagringsstrømforsyningen er energisystemets driftseffektivitet meget lav.Nu med udviklingen af ​​energilagringskraft kan den lagre elektrisk energi i elnettet, hvilket i høj grad reducerer elsystemets driftsomkostninger og miljøforurening.For elsystemet kan en energilagringsstrømforsyning realisere tre funktioner: strømlagring, strømproduktion og strømforbrug.Fordi den kan lagre elektrisk energi og har en stærk anti-interferensevne, er den blevet en stor konkurrent på markedet for udendørs energilagring.
1, Princippet om energilagringsstrømforsyning
Energilagringsstrømforsyningen består hovedsageligt af tre dele: energilagerbatteri, energilagerbatteripakke og genopladeligt batteri.Energilagringsbatteriet er forskelligt fra DC-generatoren.Den kombinerer energilagringsbatteriet med generatoren for at opnå formålet med energilagring.Arbejdsprincippet for energilagringsbatteriet er at realisere energigenvinding gennem den interne afladning af batteripakken.Energigenvinding af energilagringsstrømforsyning kan anvende mange måder.
2、 Brug af energilagringsstrømforsyning
1. Energilagringstilstand og strømforbrug: Den udendørs energilagringsstrømforsyning kan direkte forbinde energilagringsbatteripakken til strømsystemet, så den kan bruges normalt som almindelige husholdningsapparater og kan oplades fra energilagringsbatteripakken til enhver tid, når det er nødvendigt.2. Energilagringsspænding: Energilagringsstrømforsyningen udsendes direkte fra AC-strømforsyningen på samme måde som almindelige husholdningsapparater.Energilagringsstrømforsyningen kan dog kombineres med transformeren for at danne en belastningsenhed i energilagringsudstyret.3. Hyppighed af energilagring og strømforbrug: Da arbejdsfrekvensen for almindelige husholdningsapparater er omkring 50 Hz, er frekvensen af ​​energilagring og strømforbrug omkring 50 Hz.4. Brug af energilagringskraft: energilagringsstrømforsyning kan generelt bruges til belastningsstrømforsyning, nødstrømforsyningsgaranti og standbystrømforsyning) og andre områder.Energilagringsstrømforsyningen bruges i vid udstrækning i strømsystemet for at reducere virkningen af ​​systemudsving og påvirkning på grund af dens store strøm (generelt over 1A) og stabile spændingsbølgeform.Udendørs Power Bank FP-F200
3、 Karakteristika for energilagringsstrømforsyning
1. Lille størrelse: energilagringsstrømforsyningen er lille i størrelse og let i vægt, som kan reduceres i størrelse og installeres udendørs.2. Let at bruge: Energilagringsstrømforsyningen vedtager DC-strømforsyning og AC-strømforsyning og behøver kun at sætte batteripakken i enheden for at levere strøm.3. Høj effektivitet: Som en energilagringsenhed har energilagringsstrømforsyningen høj effektivitet og kan spare elomkostninger.4. Høj fleksibilitet: sammenlignet med konventionel strømforsyning har energilagringsstrømforsyningen karakteristika af enkel betjening og vedligeholdelse og lave driftsomkostninger.5. Miljøbeskyttelse: Energilagringsstrømforsyningen har god bølgeabsorptionsevne og anti-interferensevne under brug.Så det er populært blandt forbrugerne.
4、 Anvendelsestilfælde af energilagringsstrømforsyning i strømsystemet:
1. Energilagring af kraftværk: gennem energilagring kan det opnå en effektiv balance mellem elproduktion og strømforbrug, sikre sikker drift af elnettet og give garanti for en kontinuerlig og stabil drift af kraftværket;2. Energilagring af nye energikraftværker: Brugen af ​​energilagring kan realisere stabil drift af solceller, vindenergi og anden ny energi;3. Industriel energilagring: for nogle tunge industrivirksomheder såsom tung industri og tung kemisk industri er installationen af ​​energilagringskraftværker en meget god løsning;4. Energilagring i elnettet: brug batteri og andet energilagringsudstyr til at lette tendensen til brugerstrømspænding;5. Anvendelsen af ​​mobil energilagring er en af ​​de fremtidige udviklingsretninger for mobil energilagring.


Indlægstid: 22. oktober 2022